Boek je verblijf in Unwind

Word jij warm van enkele dagen rust en ontspanning in Unwind? We verwelkomen je graag om uit te blazen in dit prachtige appartement aan de Belgische kust. Het is onze missie om je helemaal te laten ontspannen en genieten van de rust, het mooie Blankenberge en elkaar. Even volledig loskoppelen gebeurt niet op één dag. Daarom kan verblijven in Unwind vanaf 2 nachten. Zo keer jij helemaal opgeladen en relaxed terug naar huis.

black arrow down

Reserveer
de rust

Beschikbaarheid

De kalender toont de beschikbare momenten. Via het formulier vraag je je reservering aan. Wij contacteren je persoonlijk om je reservering te bevestigen.

Minimum verblijf

Je rustmoment in Unwind boeken kan van september tot juni vanaf 2 nachten. In juli en augustus is het minimumverblijf 1 week.

In- en uitchecken

We voorzien een cijferslot in de brievenbus waar de sleutel ligt. Via mail krijg je een code voor zowel de brievenbus als het cijferslot om zo de sleutel te verkrijgen. Inchecken in dit romantisch vakantieappartement kan op elk gewenst moment. Uitchecken kan tot 11:00. Zo kan jij in alle rust je verblijf in Unwind eindigen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier. Gelieve opnieuw te proberen.

Blaas uit in Blankenberge

Unwind is omringd door al het moois in Blankenberge. De zee, zand tussen je tenen, weelderige duinen, de gezellige stad en een heus natuurgebied om in te verdwalen.

Laat je verrassen door deze zeldzame en unieke locatie tijdens je verblijf aan de Belgische kust. Van verborgen schatten tot bekende trekpleisters, Blankenberge heeft het allemaal.

ontdek Unwind
black arrow right

Domein Cuvelier

Wij verloren ons hart in Haspengouw bij de wijnmakers van Domein Cuvelier. Ze specialiseren zich in verschillende bekende en minder bekende druivenrassen en verrassen je keer op keer met bijzondere smaken. Ontdek bij aankomst in Unwind het welkomsgeschenk met hun mousserende wijn en proef zelf de passie, liefde en het vakmanschap van Domein Cuvelier.

domein Cuvelier
black arrow right